Jag har blivit utmanad

Häromdagen kastade Sport-Mirre en utmaning på mig. Detta utan att jag var det minsta beredd, vilket innebar att jag tvingades fundera i flera dagar innan jag kunde anta utmaningen.

Utmaningen löd som följer:
"Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information."

Jag ska alltså skriva sex konstiga saker jag har för mig eller har och sedan utmana sex andra bloggare. Jag vill göra om: jag vill utmana några bloggare och några o-bloggare: Muskelkvinnan, Lilla O och Louise är de utmanade bloggarna (kanske kan det här får de två sistnämnda att damma av sina bloggar lite =)).

Sen vill jag utmana: Anännänäs, Knyppelfröken, Spikskon, Asgarvet, Essesskåaren, Lohmanders-Kajsa, Ringklockan, Shortsie, Kapten och Beckis, fast ingen av dessa har bloggar. Vill man nu inte skapa sig en blogg bara för att man blitt utmanad, får man sonika skriva sina sex egenheter som kommentar till detta inlägg.

Mina egenheter/underligheter:

1. Jag är en näsgnuggare. Så fort jag blir trött eller sitter och funderar, gnuggar jag min väldigt mjuka näsa.

2. Jag älskar bulldeg, det vill säga att när jag väl bakat och lagt bullarna i bullformarna för att de ska jäsa, kan jag äta tre-fem stycken. Detta leder till att när bullarna väl är nygräddade, har jag ont i magen. Så här har jag hållit på i femton år.

3. Jag samlar på nostalgi. Fablernas Värld, Drutten och Jena och Mupparna är de senaste nostalgi-sakerna som tar mig tillbaka till min barndom.

4. När jag växte upp var jag lärar-allegiker, troligen för att min mor innehar yrket. Alla tyckte jag skulle bli lärare och jag vägrade. Nu ångrar jag att jag inte för tio år sedan utbildade mig. Stormtrivs längst fram i klassrummet!

5. Jag har inget smink. Eller jag har en mascara som är troligen för gammal. Som tonåring var jag överkänslig och detta ledde till att jag varken hade intresset eller lärde mig hur man målar sig snygg. Senast jag sminkade mig (förrutom med min lastgamla mascara) var förra sommaren. Då hade jag anställt en sminkös vid namn Idrottskvinnan.

6. När jag spelar basket, måste jag ta på mig vänster strumpa först, den med Wigwam-märket på (strumporna köps i par och den ena har märke). Börjar få lite ångest nu när strumporna helt tappat styrsel och har säkert tio år på nacken och inte går få tag på i Sverige. Har två par att rotera mellan och båda parens vänsterstrumpa, den med märke, har snart inget märke kvar.

Häpp!

Kommentarer
Postat av: Louise

Hrm...damma av bloggen var det ja. Jag antar utmaningen men inser snabbt att de flesta av mina underligheter är sekretessbelagda (åtminstone i bloggform). Ojojoj, nu måste jag tänka till, vad jobbigt! :)

2007-03-15 @ 18:41:06
URL: http://joppejdi.blogspot.com
Postat av: Muskelkvinnan

Fyra underliga saker:

1) jag har ju redan gjort detta med underliga egenheter (den 8 mars)
2) jag hade ingen aning om att du och jag delade mjuknäsheten
3) jag skulle inte heller bli lärare eftersom mina föräldrar är lärare
4) jag är hysterisk nostalgiker.

2007-03-15 @ 19:03:19
URL: http://www.lotten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0