Vänner

Jag har just fått en vän på vift i Luleå att förstå att vänner är alltid vänner och de som inte uppträder som vänner, är inga. Klok som en bok. Han ska till Abisko imorgon. Tur det inte är december.

Sprider glatt min blogg till mina vänner och får tillbaka deras bloggar. Tur att alla inte har bloggadresser som Malin har:

http://spaces.msn.com/members/malinmalin139


Den sjuke fyraåringen sover och jag måste hitta böcker om ledarskap på svenska. Helst bra sådana. Typ som att leta nålen i höstackaren.

Fler spel och fler med sifferberoende

Fler spel som jag inser att jag måste få tag på:

- Metroid
- Megaman (finns typ 6 stycken olika spel om jag inte missminner mig)
- Bubble Bobble

Ska nog lägga ut lite fler krokar angående dessa spel.

Min kompis som blivit beroende av Sudoku har fått sällskap av sin mammas sambo, en macho renskötare som tillsammans med sin lika macho renskötarkompis, knallar runt i obygden och letar Aftonbladet med olösta Sudokupyssel.

Ice Climber

Jag vill ha Ice Climber också!

Vab idag. Vab imorgon. Fyraåring med feber.

Jag har fått en av mina bästa vänner att bli beroende av Sudoku. I söndags visste hon inte va det var men på min order började hon lösa i Söndagsbilagan till Aftonbladet. Igår gick hon till bokhandeln och köpte en Sudoku-bok. Haha. Inte bara jag är galen.

Jag är lycklig

Framför min tv står mitt nya Nintendo. Alltså inte nått NYTT på riktigt, utan nått som jag nyss köpt. Igår blev jag lycklig ägare till ett Nintando 8 bit med två handkontroller och fem spel. FEM spel! Super Mario, Super Mario 3, Slalom, Golf och Excite Bike.

Det är snart 20 år sedan som jag satt i vardagsrummet hos grannen och spelade Super Mario för första gången. Jag minns det som det var igår. Det var en sån där WOW-känsla som när man ser en häftig bil eller som när Kajsa Bergkvist hoppar höjd eller som... ja. Häftigt var det. Och lika häftigt är det nu. Jag får gåshud av den enformiga musiken till Mario.

Nu måste jag bara hitta nån som har Zelda till salu.

Tvättstugan kallar. Åter till verkligheten.


Oj!

Hur det nu gick till vet jag inte, men nu är jag officiellt bloggare.

Coolt.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0