Vilken man!

Jag såg på sporten igår hyllningen till Ingemar Stenmark. Himmel och pannkaka. Hur många slalomåkare kan gå på lina? Hur många idrottare över huvudtaget kan cykla på enhjuling som är tokhög?

Och hans meritlista är ju toklång! Nån som minns när han sopade banan med en massa unga idrottare när han vann första omgången av Superstar?

Idrottare med en sån inställning och som inte hela tiden skryter och låter och väsnas, de känns geniunt riktiga. Påminner lite om Larry Bird.

På tal om Bird, så finns det en kille som går på Gonzaga University, Adam Morrison, som påminner otroligt mycket om Bird, både i sättet och i spelstilen. Ska bli intressant att se hur han klarar sig i NBA. Komemr troligen gå bland top tre i sommarens draft.

Kommentarer
Postat av: Lotten Bergman

Stenmark sopade alls inte banan med någon i första omgången av Superstar. Det var Kjell Isaksson, som sopade banan med alla i första omgången av Superstar. SEDAN, i en annan tidsålder, i en helt annan kanal med ett helt annat upplägg, sopade han möjligtvis banan ... och Patrik Sjöberg vrickade foten.

Ja, jag är MYCKET äldre än du.

2006-03-13 @ 10:48:57
URL: http://www.lotten.se
Postat av: Kicki

I första omgången av SUperstar på TV3 ska det givetvis vara. Årtal? Tja, minst tio år sedan.

2006-03-13 @ 13:21:48
Postat av: Georg Naeslund

Postat av: Lotten Bergman
Stenmark sopade alls inte banan med någon i första omgången av Superstar. Det var Kjell Isaksson, som sopade banan med alla i första omgången av Superstar.

När Kicki säger första omgången menar hon givetvis första säsongen. Hon har rätt, Ingemar Stenmark vann Superstars första säsongen. Däremot kom Ingemar Stenmark bara 2:a i sitt kvalheat, och besegrades av den gamle stavhopparen Kjell Isaksson. Kjell vann bara sitt kvalheat oc åkte ur i nästa omgång. Skälet till att Stenmark torskade då var att Kjell var bättre på att köra i bil än Ingemar.

2007-02-19 @ 20:22:32
Postat av: Lotten Bergman

Inte förrän nu trillade jag över Georgs kommentar här. Och blir imponerad, finns det en bok om Superstars? Var är alla repriser?

2007-08-09 @ 09:20:03
URL: http://www.lotten.se
Postat av: Kicki

Lotten: fråga inte mig. Skulle gärna se dem själv!

2007-08-09 @ 12:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0