Vi bor i en djungel

En lego-djungel har vi bott i i över ett år nu. Sonen samlar på pengar och köper och önskar sig. Vardagsrummet dammsugs till fullo senast juni 2007 då legot tillfälligt flyttat till sonens rum. Numera torrmoppas det och dammsugs varsamt med strumpa över dammsugarslangen.

Djungeln har utökats med "riktig" djungel. Sonens gröna fingrar har gått om mina med hästlängder och efter en planteringseftermiddag hos Lilla O, väcktes tankarna på fröer, krukor, växter och plantering och det var bara att åka och handla. Jord, blompinnar, små planteringskrukor, drivhus, miniväxthus och fröer så klart. Vill ni ha något som växer hysteriskt fort, köp vaxbönor!
image683
Längst till vänster i fönstret har vi då dessa vaxbönor i sällskap av sockerärtor. I det vänstra lilla växthuset bor fler vaxbönor, kålrabbi, sockerärtor och äpple. I det till höger kommer basilika, majs, rosenskära och nått mer.

image684
Vaxbönor, solrosor och en herrans massa gräs.

Numera har vi en lagerhylla på balkongen där blommorna bor när det är varmt på dagar och kvällar. Soffan som skymtar i högra hörnet på bilden, är just bortgedd (bortgiven?, bortgådd?) till en vänligt basketspelare som hämtar den om en vecka. Istället ska det stå en lång tv-bänk under fönstret till alla blommor. Bland annat.

På tisdag bär det av till Petiknäs för fem dagarna hälsosam rehabliltering och insupande av paradisluft.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0