Prinsesskalaset

Igår var jag och Femåringen på prins/prinsesskalas. Riktigt roligt. När vi kom dit ville Femåringen inte alls och vägrade gå in i tjugo minuter, sedan gick det över. Tio barn fanns på plats varav två killar, Femåringen och Födelsedagsbarnets storebror, också en femåring.
23223-355

På kalas fikar man och det gjordes det här också. Ett maffigt kakfat ställdes fram:
23223-356
Till dessa kakor serverades grön saft, röd saft och cola. Födelsedagsbarnet hade beslutsångest och hade därför tre olika glas.

Tårtan var inte av denna världen:
23223-357

Födelsedagsbarnets mor lovade att ALDRIG mer lägga ner så mycket tid på en tårta, 3,5 timmar. Den var otroligt tjusig och Barbie-dockan i mitten var en riktig som kunde blinka.

Efter tre minuter hade Födelsedagsbarnets bror fikat klart och två minuter senare också Femåringen. Tio minuter efter att det bjudits till bords, satt endast en liten prinsessa kvar och fikade och vi föräldrar (tre gäster och två som hörde til huset) satte oss ner tillsammans med prinsessan och fikade. Till kakfaten och prinsesstårtan serverades också grym äppelpaj och en himelsk morotskaka.

Fiskdamm.
23223-354

Ett riktigt fiskespö laddades med klädnypa och barnen fick veva ut och in sina godispåsar, sedan satte sig alla ner pladask på stället och började moffa i sig.

En riktig sockerkick för både mig och Femåringen. Ska nog gå på barnkalas oftare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0