Kost och hälsa på jobbet

Igår pratades det kost, hälsa och träning i lärarrummet på tio-rasten. (Tio-rasten utspelar sig mellan 9.30 och 10.00 och är egentligen en halv tio-rast).

Först ut var Musikläraren med att konstatera att han och hans fru måste köpa en ny säng. Detta för att alla träningsredskap som hon köpt som enligt reklamen ska rymmas under sängen, inte längre ryms. Troligen på grund av mängden redskap. Han fick tips om en loftsäng.

I samma veva berättar EttanEtt att hon kvällen innan hade tittat på sin magtränare och sedan gått och satt sig i soffan. EttanEtt har också en motionscykel som fungerar som morgonrocksupphängare och i garaget finns en bänkpress. Dock ser bänkpressen inte alls inbjudande ut eftersom mannen silversprayar motorcykeldelar i samma garage, så bänkpressen är silverprickig.

EttanTvå berättar hur duktig hon varit genom att tre veckor i rad, varit ute och sprungit tre gånger per vecka. Fast nu har det gått tre veckor sedan hon senast funderade på att eventuell kanske ta sig ut igen.

Arbetstränaren tycker att det är svårt att äta i matsalen på jobbet, eftersom hon gärna väger all sin mat.

EttanEtt har hållit på med en modern diet, fast häromdagen läste hon att man blev korkad av denna diet så hon slutade. Och skyller numera alla sina misstag på denna diet.

Musikläraren insåg efter ett tag att han också bidragit till denna korkade mängd av träningsredskap under sängen som aldrig används. De har delad ekonomi.

EttanTvå rekomenderade att ta med en treåring på besök hos någon utan barn (och således ett hem helt utan barnanpassning vad gäller knivar, skåp, prydnader med mera) i tre timmar. Det ger motion.

Både EttanEtt och Arbetstränaren bestämmer att efter nyår ska det bli andra bullar. Fast troligen är då EttanEtt självlysande eftersom hon hittat en julcider med glitter i som är väldigt god.

Det är dock inte bara förfall på jobbet, Idrottsläraren springer som aldrig förr och har skaffat sig både reflexväst och pannlampa.

Kommentarer
Postat av: lomanderskajsa

Så fort jag lämnat min arbetsplats börjar motions-pratet, vad är det för fel med bearnaisesås, glöggkulor doppade i choklad, pannacotta gjord på hederlig 80%-ig vispgrädde? Jag bara undrar!! Ägna 1/2 10-rasten åt meningsfyllda diskussioner/lomanders-kajsa

2006-12-02 @ 13:02:39
Postat av: Kicki

Tycker att du ska vara på jobbet lite oftare, sitter här nu i min ensamhet.

2006-12-05 @ 08:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0