Bloggkommenterare

Ramlade som vanligt in på Lilla O:s blogg där hon idag länkar till Muskelkvinnans blogg och inlägget om hur man kommenterar bloggar. (Nu blev det lite länk-VM i Globen, jag vet).

Här kan man ännu enklare kommentera. Läs Muskelkvinnans instruktioner fram till att "Börje" dyker upp första gången. Sedan klickar man på "Kommentarer" under det inlägg man vill kommentera. Vips dyker rubrikerna "Namn", "E-postadress", "URL" och "Kommetar" upp. Har man redan av mig tilldelats ett vackert smeknamn (Asgarvet, Lilla O, Essesskåaren, Asgarvet, Elitidrottskvinnan och så vidare), kan man om man vill vara "anonym", använda sig av det i namnrutan. Annars kan man skriva sitt eget namn. E-post och URL är helt frivilligt och sedan skriver man vad man vill säga i kommentar-rutan. Det sista man måste göra att klicka på "Skicka kommentar".

Vips har du blivit en bloggkommenterare!

Kommentarer
Postat av: Lotten Bergman

Ett trick är också att leja någon att skriva den första kommentaren. Så här.

Då blir andra nyfikna och när de väl är inne och kollar vem som har skrivit den där första kommentaren, blir de lite sugna på att skriva något själva.

Fusk är det förstås när bloggaren själv skriver en förstakommentar, om den inte är fyndig och helt livsnödvändig förstås.

2006-05-31 @ 10:25:56
URL: http://www.lotten.se
Postat av: Kicki

En som fattat galoppen direkt var "Spikskons sambo" under inlägget "Grundlurad kollega". Han hittade att hans sambo hade ett snyggt smeknamn och gjorde ett eget till sig själv!

Verkar vara en bra karl du hittat Spikskon!

2006-06-06 @ 10:43:43
Postat av: papajohn

Hello, nice site. Happy new year!

2007-01-09 @ 17:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0